Indorio Art

Indorio Art е платформа, която цели да събере българските художници, майстори и занаятчий от цяла България, които изработват уникални и персонализирани артикули, като ги насочва и рекламира пред специфична група от потребители, готови да оценят изкуството в България. Участниците в платформата ще имат възможността да превърнат своето хоби в бизнес.

В платформата няма да намерите артикули, които обикновено ще видите в магазините, а ръчно изработени уникати, които да паснат във вашия дом, офис, хотел или ресторант.  

Indorio Art e платформа оригинално произхождаща от Indorio Architecture & Design. Студио, което се занимава с висококачествената изработка на среден и висок клас интериорни проекти и тяхното изпълнение.

Допълнителни услуги

Проектиране

Планирате строителството на нов дом? Нужно ви е съдействието на архитект за проектирането на жилищна или обществена сграда, както и партньор за цялостния процес по документация, строителство и интериор? Свържете се с нас – Indorio Architecture & Design.

Добре проектираната сграда, е както естетически, така и функционално издържана. Това не е просто сграда или обикновена постройка Тя би трябвало да може да ви развълнува, да ви успокои, да ви накара да мечтаете.

Интериорен дизайн

Нуждаете се от интериорен проект и екип, на когото да разчитате, за да внесе уют във вашия дом? Или искате да повишите стойността на Вашето жилище? Свържете се с нас – Indorio Architecture & Design.

3D визуализирането е един от най-добрите начини, да си представите обема на помещение, жилище, идеен или архитектурен проект. Ние в Indorio можем да се погрижим за проектирането на вашия интериор, къща или обществена сграда. Нашият екип е разработил специално за Вас оптимизиран работен процес, защото това, да спестим Вашето време и да завършим всеки един проект навреме, е важно за нас!

Интериорният дизайн е услуга и умение, което не включва в себе си само подредбата на мебели, декорация на стени и подобни. Това е една услуга, която включва вече изброените, но също така и познания към изпълнението на проекта. Много често хората бъркат интериорен проект с идеен проект. Интериорният проект се дели на 2 главни части – идеен проект и работен проект. Повече прочетете тук!

Ремонт

Нуждаете се от нов дом и търсите качествен строител? Или се нуждаете от основен или освежителен ремонт? Стържете се със StratBuild.

StratBuild e ресурсно обезпечена със специалисти по всички етапи на строително-инвестиционния процес – от проектиране до окончателно изпълнение на обекта. Сертифицирана система за управление на качеството по ISO 9001:2008, Система за управление на здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007, Система за управление на околната среда ISO 14001:2004.

Утвърдени взаимоотношения с най-големите доставчици на висококачествени материали и оборудване, както и с тясно специализирани проектанти за иновации и внедряване на авангардни и модерни технологии за строителство.

Обзавеждане

Производство и професионални консултации за корпусна и мека мебел – цветови решения, архитектурни детайли и декорация.

Благодарение на богатия ни опит с разнообразни дизайнерски проекти, имаме способността да изработваме впечатляващи интериорни решения! Компанията разполага с добре развита производствена база, в която се извършват всички етапи на производствения цикъл.

Партньори

Форма за контакт