Какво трябва да знам, преди да кандидаствам?

Как ще бъда таксуван в Indorio Art?

Ние от Indorio, вярваме в твоето лично и професионално развитие и смятаме, че никой не ни дължи каквото и да било, при положение, че не сме съдействали с продажба.

Когато се осъществи продажба, тогава нашите партньори ще бъдат таксувани 15% от стойността на дадения артикул /преди ДДС/.

Как ще бъдат използвани 15% такса?

5% ще отидат за отстъпки и реклама за различни кампании през годината. Така ще имаме свобода да съдействаме в продажбите!

5% ще бъдат разпределени за платена реклама и развитие на платформата, за да може да виждаме постоянно подобряващи се резултати!

5% ще подкрепят екипа, който се грижи за разрастването на платформата, счетоводни и консултантски услуги.

Трябва ли да имам фирма, за да участвам?

Препоръчително е нашите партньори да имат регистрирана фирма или да бъдат самоосигуряващи се лица. Въпреки това, ако си творец, който работи на трудов договор, но иска пълноценно да се занимава със своето изкуство, ние имаме решение!

Кандидатствай през нашия сайт, изпрати ни кратко портфолио и ние ще изпратим следващите стъпки!

Започни да продаваш с Indorio ART

Какво представлява виртуалният магазин?

Виртуалният магазин е място, където всеки производител може да оформя, качва и продава своите артикули към множество клиенти.

Какви изделия са допустими за публикуване?

Всички изделия, които са изработени ръчно, уникални, сами по себе си или същесвена част от тяхната изработка, е извършена на ръка.

Не само изделия на изкуството, а също и практични вещи за ежедневна употреба, дрехи, играчки и други.

За обхвата на изделията може да се ориентирате по категориите и подкатегориите на сайта.

Какви изделия не може да участват в сайта?

Всяка една стока е прецизно инспектирана от нашия екип, за да се поддържа високото качество и визията на магазина. Администраторите имат правото да премахват артикули при грешно, непълно или подвеждащо описание, по свое усмотрение, като задължително производителят ще бъде уведомен.

В сайта не се допускат фабрични стоки с несъществена доработка върху тях. Допустимо е използването на фабрични стоки, но само, ако към тях е добавена значителна художествена стойност.

Ако имате съмнения за това дали Вашите изделия попадат в обхвата на сайта, моля, попитайте чрез формата за контакт.

Поръчки & Маркетинг

Трябва ли изделията да са моя изработка?

Не е необходимо изделията да са авторски. Възможно е регистриран търговец да е родственик, приятел или упълномощен представител на автора.

Добавянето на изделия във виртуалния магазин трябва да става с изричното съгласие на техния автор! При липсата на такова, Indorio ART не носи отговорност за нарушени авторски права и отговорността е изцяло на “производителя”.

Имам продажба – какво да направя?

Когато реализирате продажба, е необходимо да се свържете с купувача на посоченaта форма за контакт и да потвърдите поръчката, за да уговорите детайли по доставка.

Къде се рекламират моите изделия и сайт?

Indorio ART е част от семейството на INDORIO. Основната дейност на INDORIO е изработката на интериорни проекти за среден и висок клас клиенти. Използвайки нашата платформа, вие ще достигнете до специфична група от хора, които търсят различни и уникални артикули.

Сайтът Indorio ART се рекламира в главната ни Facebook група “Идеи за дома и офиса”, както и на страницата на INDORIO. Допълнително, ние заделяме бюджет за реклама във Facebook и Google, развитие на магазина на европейско ниво, изграждане на обучителни материали, за ВАС, нашите партньори.